Zomermix (Eucalyptus-Citroen & Citronella 20ML)

 13,95

  • Dé mix voor de zomermaanden
  • Combi van citronella en citroeneucalyptus
  • Natuurlijk alternatief voor citronellakaarsen
  • Zet buiten bij je in de buurt
  • 100% natuurlijk en zuiver

2 op voorraad

Beschrijving

De combi van citronella en citroeneucalyptus is dé mix voor de zomer! De geur van deze mix lijkt op die van de klassieke citronellakaars, die je vaak in de zomer gebruikt. De Zomermix is een natuurlijk alternatief met een frisse, citrusachtige geur. Doe een paar druppels op een Aromastone Wood, geurblokje of de Cozy Aromaburner en houd deze bij je in buurt voor het echte buitenleven gevoel. Vergeet deze mix daarom niet als je op vakantie gaat.

De Zomermix is ook een fijne hulp bij het verdrijven van onaangename luchtjes zoals rook en geeft een gevoel van frisse, nieuwe energie.

Zoek je een kant en klaar product speciaal gemaakt voor op jouw huid, met citroeneucalyptus en/of citronella? Kies dan voor de Outdoor Skinspray of Na De Beet: hulpmiddelen die worden ingezet ter verzorging en verzachting van de huid bij insectenbeten!

Verdampen

In de ultrasone verdamper: de neus bepaalt het aantal druppels, meestal tussen de 5 en 20 druppels op het water in de verdamper druppelen.

Op het geursteentje: Gebruik 6 tot 10 druppels voor gebruik van het steentje op het nachtkastje, in de keuken, (buiten) op tafel tijdens de maaltijd of in de tent of caravan.

Op de huid

Deze mix olie is speciaal ontwikkeld voor de verdamping en daarom adviseren wij deze dus niet voor het gebruik in een huidolie of in een badolie.
Kies daarom voor de kant-en-klare Outdoor Skinspray of Na De Beet: een spray of roller met citroeneucalyptus en/of citronella ter verzachting van de huid bij insectenbeten.

Ingrediënten

Eucalyptus citriodora oil, Cymbopogon nardus leaf oil

Waarschuwing

Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstig oogletsel. Buiten het bereik van kinderen houden. Na inslikken: onmiddellijk een vergiftigingencentrum of een arts raadplegen. Bij contact met de huid (of het haar): ontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken – huid met water afspoelen/afdouchen. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten, contactlenzen verwijderen, indien mogelijk blijven spoelen.

Deze waarschuwingen zijn verplicht gesteld door de Europese Unie voor alle leveranciers van pure etherische oliën. Klik hier voor meer info.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zomermix (Eucalyptus-Citroen & Citronella 20ML)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *