Leeuwenkracht roller

 12,95

Deze roller geeft je het zelfvertrouwen van een leeuw!

1 op voorraad

Beschrijving

Deze roller is extra fijn voor kindjes die het moeilijk vinden om nieuwe dingen aan te gaan. Je ziet ze twijfelen en kijken. Ze overwegen of ze dit nieuwe aan zullen gaan. Het onderliggende is zelfvertrouwen. Kan ik het wel?
Leeuwenkracht geeft je kindje wat meer daadkracht omdat het op een vriendelijke manier op de grond wordt gezet. De energie komt beter in het lichaam te zitten, vooral in het onderlichaam waar de eerste twee chakra’s zorgen voor actie en daadkracht en veiligheid.

Ingrediënten: Grove Den, Petitgrain, Vanille, Dille, Bergamot Reggio, Patchouli, Vetiver.

Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Hoe gebruik je mij?
Rol Leeuwenkracht op de polsen en achter in de nek van je kind. Of laat het zelf doen. Een rollertje is makkelijk in je zak te stoppen of op school te bewaren zodat je kind ieder moment van de dag leeuwenkracht kan gebruiken.
Ook is het fijn om een ‘geurbrug’ te maken als je kind bijvoorbeeld iets spannends gaat doen. Rol dan een paar dagen van te voren de roller op en vertel hoeveel vertrouwen je hebt. Laat het kind visualiseren hoe goed hij of zijn de activiteit aanpakt en koppel dit aan de geur. Als het moment daar is, laat het kind de roller ruiken en het goede gevoel van het succes weer beleven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Leeuwenkracht roller” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *