Back to earth (Patchouli,Lavendel & Ylang-Ylang 10ML)

 11,50

Back to Earth mix olie brengt je weer terug op aarde en naar jouw eigen natuurlijke evenwicht. De etherische oliën van patchouli, ylang ylang en lavendel werken ontspannend en aardend. Een fijne olie in de avond, voor het slapen, in de zorg en bij yoga en meditatie.

 

1 op voorraad

Beschrijving

Over Back To Earth mix

Back To Earth mix is een geur om bij weg te dromen en in alle rust weer nieuwe energie te tanken. De aroma’s van patchouli en ylang ylang in deze mix brengen je weer terug op aarde en naar het eigen natuurlijke evenwicht. De lavendel olie creëert een extra ontspannen sfeer. Deze mix is een fijne ondersteuning bij meditatie en yoga. Ook wordt Back to Earth vaak in de zorg toegepast, omdat ouderen de patchouli meteen herkennen als het parfum van de jaren 60.

Welke oliën vormen Back To Earth? 

  • De essentiële olie lavendel zorgt voor ontspanning.
  • De essentiële olie patchouli is het parfum van de jaren 60. De olie werkt aardend en opmonterend en is goed in te zetten bij stress en vermoeidheid.
  • De essentiële olie ylang- ylang is de zoetste onder de essentiële oliën. Ylang-ylang heeft een grote invloed op de psyche: het heeft ontspannende kwaliteiten.

Verdampen

In de ultrasone verdamper: de neus bepaalt het aantal druppels, meestal tussen de 5 en 20 druppels op het water in de verdamper druppelen.
Op het geursteentje: Gebruik 6 tot 10 druppels voor gebruik van het steentje op toilet, in de kledingkast of op het nachtkastje.

 

Op de huid

Deze mix olie is speciaal ontwikkeld voor de verdamping en daarom adviseren wij deze dus niet voor het gebruik in een huidolie of in een badolie. 

Ingrediënten

Lavandula angustifolia flower oil, Pogostemon cablin leaf oil, Cananga odorata flower oil

Waarschuwing

Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen houden. Na inslikken: onmiddellijk een vergifitigingscentrum of een arts raadplegen. Bij contact met de huid (of het haar): ontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken – huid met water afspoelen/afdouchen.

Deze waarschuwingen zijn verplicht gesteld door de Europese Unie voor alle leveranciers van pure etherische oliën. Klik hier voor meer info.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Back to earth (Patchouli,Lavendel & Ylang-Ylang 10ML)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *