Natuurlijk mooi!

Dat kan alleen met de juiste producten. Deze merken zijn alle 100% natuurlijk, parabenenvrij en dierproefvrij. Hieronder volgt een korte beschrijving van de verschillende merken.

Chi
Aromatherapie is de basis. Alles op maat gemaakt speciaal voor jouw huid. Zoek je een behandeling/product wat puur, eerlijk en huid verbeterend is dan is Chi echt iets voor jou! Alle producten worden 100% natuurlijk op maat gemaakt. Deze lijn is ook bijzonder geschikt voor mensen met een overgevoelige huid en mensen allergieën. https://chi.nl 

Oh-Lief
De naam van Oh-lief verwijst naar olijfolie, het belangrijkste ingrediënt in al deze producten, evenals de liefde voor alle natuurlijke dingen. ‘Lief’ (een Afrikaans woord) dat staat voor de liefde voor organisch, de natuur en je huid. ‘We houden van onze basis bestaande uit biologische olijfolie en bijenwas, gecombineerd met de natuurlijke eigenschappen van een aantal andere biologische ingrediënten om een ​​compleet assortiment producten te vormen dat ideaal is voor alle huidtypen’. zelfs voor de allerkleinste!

Boho Green Make-up
Dit make-up merk uit Frankrijk heeft alles! De looks, 100% natuurlijk, mooie kleuren, dierproefvrij en een fantastische kwaliteit.
De formules van Boho Green Make-up worden zorgvuldig samengesteld uit biologisch geteelde ingrediënten zoals oliën, wassen en plantenextracten. Boho hanteert hoge kwaliteitseisen op het gebied van pigmentatie en duurzaamheid van de formules.