Salon Mooi bij Daisy
Schoonheidssalon Baarle-Nassau

 

Acties & Nieuws

Nieuws Augustus 2021

De salon is i.v.m. zwangerschapsverlof gesloten tot half december. Wilt u alvast een afspraak inplannen voor na mijn verlof kan dat online via  https://salon-mooi-bij-daisy.salonized.com/bookings/new

Graag tot in december!
Liefs, 
Daisy 

Actie & nieuws maart 2021!

Hygiëneprotocol  

Ik werk volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen de salon en de belangrijkste zaken wil ik graag vooraf met je delen.  Lees de volgende punten goed, alleen dan kan ik veilig onze behandeling uitvoeren.  

-Heeft u last van één van deze klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, benauwdheidsklachten , verhoging of koorts (vanaf 38°), of heeft één van uw huisgenoten last van benauwdheidsklachten of koorts (vanaf 38°)? Blijf dan thuis.  

-Kom precies op tijd (niet te vroeg en niet te laat), zodat u niet hoeft te wachten in de ontvangstruimte, maar er ook voldoende tijd zit tussen de afspraak met de volgende klant.  

-gebruik bij binnenkomst de desinfecterende handgel.  

 -In verband met hygiëne geven wij bij ontvangst geen hand.  

- gebruik ook na de behandeling de desinfecterende handgel.  

-ik vraag u om indien mogelijk contactloos te betalen via pin 

Wil je het gehele Protocol lezen, en ook zien welke maatregelen in de salon en tijdens de behandeling genomen worden? Ga dan naar www.anbos.nl/consument.