Salon Mooi bij Daisy
Schoonheidssalon Baarle-Nassau

 

Acties & Nieuws

Acties  

REPAIR!
Dit keer een heerlijke actiebehandeling die gericht is op het herstel van de huid. Zowel het gelaat als lichaam word extra intensief gehydrateerd en ontgift tijdens deze 60 minuten durende behandeling. 
- Reiniging 
- Massage met het meest intensieve Chi Triple Rosa mosqueta serum incl. edelstenenmassage
- Rozenwater/oranjebloesem vlies masker
- Lomi Lomi hand- armmassage 
- Voet massage
- ontgiftende voetenpakking

nu voor de actieprijs van €65,-!


 

Nieuws 

Wat gaat er veranderen in 2019?

Een nieuw jaar brengt altijd veranderingen met zich mee. Zo ook dit jaar voor Salon Mooi bij Daisy. Graag wil ik jullie via deze weg op de hoogte brengen van deze veranderingen.

- Nieuwe prijslijst. Er zijn behandelingen in prijs verhoogd en er zijn behandelingen in prijs verlaagd. Na het ontvangen van de nieuwe prijzen voor de producten maak ik aan de hand daarvan de nieuwe prijzen voor de behandelingen. Mocht je daar nog vragen over hebben mag je deze mij natuurlijk altijd stellen.

- Geen Extenso meer. Na bijna 10 jaar met Extenso gewerkt te hebben komt er helaas een einde aan de samenwerking. Graag wil ik voor jullie altijd de beste producten en behandelingen blijven geven en daar hoort een merk bij wat mee gaat met de tijd. Er kunnen dus geen Extenso behandelingen meer geboekt worden en ook producten zijn niet langer op voorraad. Voor het actuele aanbod van behandelingen verwijs ik jullie graag naar de prijslijst.

- Nieuwe analyses. Natuurlijk vraag ik bij iedere behandeling naar uw wensen. Maar voor het beste advies heb ik de meest actuele informatie nodig. Daarom zal ik in 2019 ook bij al mijn vaste klanten opnieuw een formulier in gaan vullen. Op die manier kan ik jullie altijd het beste bieden en ook rekening houden met eventuele veranderingen qua medicijngebruik enz. 

- Betere bereikbaarheid. Voor het maken van een afspraak kan u altijd een bericht, mail of voicemail inspreken. Vanaf nu zal ik iedere maandag, woensdag en vrijdag ochtend de berichten bij werken. Op die manier blijft het overzichtelijk en weten jullie welke dagen je een reactie kan verwachten. 

Verder wil ik ook heel graag in 2019 weer de fijnste en beste behandelingen gaan geven! Waar huidverbetering en vooral ook ontspanning hand in hand mogen gaan. Mochten jullie nog vragen hebben hoor ik het graag!

Natuurlijk liefs, 
Daisy 

Nieuwe wet
Wegens de nieuwe wetgeving AVG zijn we verplicht ons te houden aan wat nieuwe regels. Alle klanten informatie kaarten zullen daarom vervangen worden en er zal bij een volgende behandeling een verklaring ondertekend moeten worden voor ik persoonlijke gegevens mag bewaren.

Dus bij deze verklaar ik, Daisy Smulders-Van der Vloet:

De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Uw gegevens worden gebruikt voor onze dienstverlening en om via e-mail of een vergelijkbaar systeem onze nieuwsbrief toe te zenden. Uw persoonlijke gegevens worden door Salon Mooi bij Daisy niet verstrekt aan derden.