Salon Mooi bij Daisy
Schoonheidssalon Baarle-Nassau

 

Acties & Nieuws

Nieuws 

Beste klant,

Wat ben ik blij je te mogen berichten dat de salon vanaf 11 mei weer is geopend voor behandelingen. De overheid heeft aangegeven dat het - met inachtneming van de juiste voorwaarden - weer veilig en verantwoord is om naar de schoonheidsspecialist te gaan. En wat heb ik er zin in!

 Heb je nog een afspraak staan? Dan kun je deze weer definitief in je agenda noteren. Wil je graag een nieuwe afspraak maken? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0613681993. Je kunt ook online een afspraak maken.

Ons protocol
De nieuwe 1,5 meter samenleving is voor ons allemaal nieuw. En hoe moet dit dan in de salon?
Om de gezondheid en veiligheid van klanten en ook mezelf te waarborgen, werk ik zoals altijd alleen op afspraak. Het liefst ontvang ik mensen dan ook alleen (dus zonder begeleiding). Er kan de komende tijd ook geen gebruik worden gemaakt van het toilet en de planning zal extra ruim zijn waardoor u geen andere klanten ontmoet. De ruimte word tussen behandelingen in gedesinfecteerd en gelucht. 

Ik werk volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen de salon en de belangrijkste zaken wil ik graag vooraf met je delen.
Lees de volgende punten goed, alleen dan kan ik veilig onze behandeling uitvoeren.
-Heeft u last van één van deze klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, benauwdheidsklachten , verhoging of koorts (vanaf 38°), of heeft één van uw huisgenoten last van benauwdheidsklachten of koorts (vanaf 38°)? Blijf dan thuis.
-Kom precies op tijd (niet te vroeg en niet te laat), zodat u niet hoeft te wachten in de ontvangstruimte, maar er ook voldoende tijd zit tussen de afspraak met de volgende klant.
-gebruik bij binnenkomst de desinfecterende handgel.
 -In verband met hygiëne geven wij bij ontvangst geen hand.
- gebruik ook na de behandeling de desinfecterende handgel.
-ik vraag u om indien mogelijk contactloos te betalen via pin
  Wil je het gehele Protocol lezen, en ook zien welke maatregelen in de salon en tijdens de behandeling genomen worden? Ga dan naar www.anbos.nl/consument.

Heb je vragen? Stel deze gerust: 0613681993 info@mooibijdaisy.nl 

Natuurlijk liefs, 
Daisy 

Nieuwe wet
Wegens de nieuwe wetgeving AVG zijn we verplicht ons te houden aan wat nieuwe regels. Alle klanten informatie kaarten zullen daarom vervangen worden en er zal bij een volgende behandeling een verklaring ondertekend moeten worden voor ik persoonlijke gegevens mag bewaren.

Dus bij deze verklaar ik, Daisy Smulders-Van der Vloet:

De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Uw gegevens worden gebruikt voor onze dienstverlening en om via e-mail of een vergelijkbaar systeem onze nieuwsbrief toe te zenden. Uw persoonlijke gegevens worden door Salon Mooi bij Daisy niet verstrekt aan derden.